TRINITEIT

...Toen Jezus van Nazaret in de Jordaan afdaalde om gedoopt te worden, was hij een sterveling van dit gebied die het toppunt van de menselijke evolutionaire opgang had bereikt in alle zaken die te maken hadden met de verovering van zijn bewustzijn en zijn zelf-identificatie met de geest. Die dag stond hij daar in de Jordaan als de vervolmaakte sterveling van de evolutionaire werelden in tijd en ruimte...Blz 1511.1

NIEUW...

God de Vader; God de Zoon en God de Geest.

Relatiegeschenkenbedrijf HURRICANE zie deze >LINK< is onze allereerste sponsor geworden en hebben de stichting triniteit vandaag 6 juli 2011 een bedrag van 318,48 geschonken. Wij bedanken hen bij deze voor hun gift en adviseren iedereen voor bedrijfskleding de website van HURRICANE te bezoeken via www.hurricane.org.

 

 

 

 

Het festival van 27 augustus 2011 zal helaas niet doorgaan. De locatiebeheerder kreeg geen toestemming van de brandweer om het festival daar plaats te laten vinden en zal daarom voor later dit jaar gepland staan. Check regelmatig onze website om volledig op de hoogte gehouden te worden.

Yipee we hebben ons kantoor geopend! Sinds vorige week kunt u ons vinden op de willemstraat 50B 6412 AS te Heerlen. Wilt u ons bezoeken bel dan eerst met Antonio op het telefoonnummer 0651877784.

21 December 2012 zal over niet een te lange tijd plaatsvinden en de stichting trinitteit heeft al veel research hier naar gedaan. De zoektocht hebben we momenteel op een laag pitje gezet vanwege de benodigde informatie. We zullen spoedig ons onderzoek hierover online zetten.

Wel is er een duidelijke link met het Urantia Boek gevonden zoals het verschuiven van een planeet vanaf de derde dimensie naar de vijfde dimensie. Hierop zullen wij spoedig ingaan via onze dagelijkse blog en updates op facebook.

De Stichting Triniteit heeft sinds kort een dagelijkse blog. Deze wordt geschreven door Antonio op facebook. Deze fictieve blog verteld over hoe het leven eruit kan zien vanuit het perspectief van fictieve wezens die ons begleiden in onze opklimming terug naar huis; met als inspiratiebron het Urantia Boek.

 

Binnenkort gaat de Stichting Triniteit beginnen met haar eigen project in peru. Het volledige project zal deze week nog online gezet worden. Wij willen niet alleen een spirituele bijdrage leveren maar ook een sociale bijdrage doen. Kijk hiervoor nog deze week op de NGO projecten pagina.

 

Alcander gaat de Stichting Triniteit helpen vrijwilligers te zoeken. We hebben ons ingeschreven en de vacatures zullen spoedig op beide websites te zien zijn.

 

Sinds 2 juli 2011 hebben we onze eigen nonprofit facebook community-pagina. Press te like button via deze: >link<

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

 

Copyright 2011 [Stichting Triniteit KVK-Nummer 53039416] Laatst bijgewerkt: 12 juli 2011